• Türkiye’nin geleceği, gençlerimiz için
  • Sağlıklı bir toplum için
  • Bilim, kültür ve sanatın hizmetinde
  • Eğitimde fırsat eşitliği için
  • Toplumsal dayanışmaya destek

AJANDA

GLOSSOLALA

Arter
4 Ağustos 2024'e kadar

Farz Et Ki Sen Yoksun

Arter
29 Aralık 2024'e kadar

Büyümüş de Küçülmüş

Sadberk Hanım Müzesi
30 Haziran 2024'e kadar

Mâzîden Âtîye Zarâfet

Abdülmecid Efendi Köşkü
29 Ekim 2024'e kadar

Kendi Gölgesinde

Arter
7 Nisan 2024'e kadar

Göz alabildiğine İstanbul

Meşher
20 Eylül 2023-26 Mayıs 2024
Bizden Hikayeler

Semih Şakar

Ford Otosan Ürün Geliştirme Departmanı / Kalite Mühendisi

Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?
Merhaba, Ben Semih Şakar.Eskişehir doğumluyum ve Eskişehir sevdalısıyım. Ford Otosan Ürün Geliştirme Departmanı’nda Kalite Mühendisi olarak 6 yıldır çalışıyorum. Evliyim, eşim Seda ingilizce öğretmeni, Aras adında 2 aylık oğlum var. Boş zamanlarımda gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seviyorum.

Vehbi Koç Vakfı ile ilk tanışmanız ve bağlantınız hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ford Otosan Tiyatro Kulübü üyesiyim. Geçtiğimiz sezon çalışmalarımızı ve oyunlarımızı Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdik. Daha sonra Ford Otosan Engel Tanımaz Tiyatro Kulübü’nün oluşması ve Vehbi Koç Vakfı tarafından desteklenmesiyle Vehbi Koç Vakfı’yla bağlantımız artarak sürmeye devam ediyor. Ayrıca düzenli olarak gerçekleştirilen sergi, tiyatro ve konser etkinliklerine katılmaya çalışıyorum.

Gelecek planlarınızdan ve hedeflerinizden bahsedebilir misiniz?
İş olarak, yaptığım işin her zaman en iyisi olmasını hedeflerim. Çünkü insan ne iş yaparsan yapsın elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışmak zorundadır. Ben de bu konuda bir sınırın olmadığını biliyorum ve kendimi geliştirmek için her daim elimden geleni yapıyorum. Yeni baba olmanın heyecanından olsa gerek, gelecek planlarımı çocuğuma göre yapmaya başladım. Şu anda oğlumun gelişimi, iyi bir eğitim alması, iyi bir birey olması için çalışmak en büyük hedefim. Ayrıca çeşitli sosyal platformlara katılarak, ülkemin ve çevremin olumlu yönde gelişmesini sağlamak için daha aktif görevlerde bulunmak hedeflerimin ve planlarımın arasında yer almaktadır.

VKV’nın yaşamınızdaki yeri nedir?
VKV Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi etkinlikleriyle, hoş ve dinlendirici havasıyla, ailem ve arkadaşlarımla gelmekten ve vakit geçirmekten mutluluk duyduğum bir yer. Merkezin kapısından girdikten sonra kulağınıza gelen dinlendirici müziği, hoş kokusu, sıcak atmosferiyle insanlara huzur verdiğini düşünüyorum. Kısaca diyebilirim ki VKV Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi iş hayatının getirmiş olduğu stresi atmak için çok güzel bir ortam hazırlamış. Ayrıca Merkezin halka açık olması çalışanların bölge halkıyla kaynaşmasına ve tanışmasına olanak sağlamaktadır.

Ağustos 2013