• Türkiye’nin geleceği, gençlerimiz için
  • Sağlıklı bir toplum için
  • Bilim, kültür ve sanatın hizmetinde
  • Eğitimde fırsat eşitliği için
  • Toplumsal dayanışmaya destek

AJANDA

GLOSSOLALA

Arter
4 Ağustos 2024'e kadar

Farz Et Ki Sen Yoksun

Arter
29 Aralık 2024'e kadar

Büyümüş de Küçülmüş

Sadberk Hanım Müzesi
30 Haziran 2024'e kadar

Mâzîden Âtîye Zarâfet

Abdülmecid Efendi Köşkü
29 Ekim 2024'e kadar

Göz alabildiğine İstanbul

Meşher
20 Eylül 2023-26 Mayıs 2024
Haberler

Koç Okulu Öğrencilerinden TEDxKoçSchool

Koç Okulu öğrencilerinin günümüz problemlerine dikkat çeken, alanlarında uzman kişilerin seslerini duyurabileceği bir platform yaratmak amacıyla hayata geçirdikleri TEDxKoçSchool etkinliği, bu yıl “Mesafe” teması ile çevrim içi olarak 6 Nisan’da gerçekleştirilecek. TEDxKoçSchool etkinliği, geçtiğimiz dört sene boyunca “Değişimi Tanımlamak”, “İsimsiz Kahramanlar”, “Mevsimler” ve “Ses Ver” temaları kapsamında birbirinden değerli konuşmacıları ağırladı.

TEDxKoçSchool'da bu yılın konuşmacıları Mert Fırat, Rayka Kumru, Hüsamettin Koçan, Aslı Pasinli, Emrah Aydın ve Eda Erdoğmuş, "Mesafe" temasını altı farklı açıdan ele alan konuşmalarıyla, önceki yıllarda olduğu gibi izleyicilere yeni bakış açıları kazandırmaya devam edecek.

“Technology”, “Entertainment” ve “Design” sözcüklerinin baş harflerinden oluşan TED kâr amacı gütmeyen, 1984'de kurulmuş bir organizasyondur. TED, dünyanın dört bir yanındaki insanların karşılaştığı sorunlar hakkında farkındalık yaratmayı ve daha iyi bir geleceğe emin adımlar atmayı hedefler. TEDx ise “Paylaşmaya Değer Fikirler” anlayışı çerçevesinde, kişiler ve organizasyonların yerel etkinlikler yapabilmelerini sağlar. TEDx ismindeki “x” bağımsız organize edilen etkinlikler anlamına geliyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.